Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Document del mes - desè aniversari Teatre Auditori - Ajuntament del Morell

Document del mes - desè aniversari Teatre Auditori

Coincidint amb el desè aniversari del Teatre Auditori del Morell, el Document del Mes vol recuperar el record dels primers actes que s’hi van celebrar ara fa una dècada.

La primera actuació que es va fer al Teatre Auditori va ser una representació d’Els Pastorets de Folch i Torres un 26 de desembre de 2009, de la mà del Grup de Teatre La Sala del Morell. Una entitat que els passats 26 i 28 de desembre de 2019 els hi ha tornat a portar a escena i que habitualment ofereix una representació vinculada amb les tradicions nadalenques per aquestes dates. Segons expliquen alguns dels integrants del grup La Sala, la confirmació que l’equipament estaria enllestit per poder acollir la representació es va fer el 2009 en el darrer moment, a causa de les obres, una circumstància que, de ben segur, va afegir dosis d’emoció i il·lusió a aquest acte. L’endemà, 27 de desembre de 2009, la Coral Guspira del Morell també hi va poder realitzar la seva cantata en el marc de les activitats nadalenques previstes.

Anteriorment a l’estrena del Teatre Auditori, la representació d’Els Pastorets era un dels actes clàssics la tarda de Nadal a les instal·lacions de la sala Parroquial, tal i com recorda Josep Bultó en el llibre ‘El Morell: un poble, una història’. En una altra de les seves publicacions també es poden observar dues imatges de la representació d’aquesta coneguda obra nadalenca durant els anys 80 i els 90.

A les imatges que acompanyen aquest Document del Mes podeu observar algunes fotografies de les representacions del 2009 i de les passades festes de Nadal, així com cartells de les dues representacions d’Els Pastorets.

Si algun dels lectors del Racó de l’Arxiu té algun tipus de document (fotografies, records, etc.) sobre qualsevol cosa relacionada amb el nostre municipi, pot escriure o contactar amb l’Arxiu del Morell (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

   

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760