Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
#Som_higualtat aposta per avançar cap a la igualtat de gènere - Ajuntament del Morell

#Som_higualtat aposta per avançar cap a la igualtat de gènere

  • Es tracta d’una nova campanya transversal impulsada des de la regidoria d’Igualtat.
  • La imatge gràfica s’ha pensat a consciència per tal que es pugui aplicar a tots els àmbits i arribi a tota la població.

#Som_higualtat és la campanya, impulsada des de la regidoria d’Igualtat del nostre consistori, que ha de servir per avançar cap a la igualtat de gènere en tots els àmbits i sentits. Una iniciativa que s’ha presentat aquest dilluns, coincidint amb el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

La responsable de l’àrea d’Igualtat, Rosa M. Sánchez, ha posat èmfasi en el fet que la regidoria és de nova creació, la qual cosa “ja demostra el compromís de l’Ajuntament en aquest sentit, i consideràvem molt important que hi fos”. Referent a la campanya, Sánchez ha remarcat que #Som_higualtat “ha de ser una marca que ens acompanyi sempre, com un paraigua que aixoplugui pràcticament totes les accions que fem des del consistori, des de qualsevol regidoria, però sobretot des d’Ensenyament i Joventut”. “La igualtat no existeix”, ha lamentat la regidora”, i per això “treballarem en un pla d’igualtat i un protocol d’assetjament” per tal de millorar aquests aspectes de forma transversal.

Per la seva banda, Eloi Calbet, alcalde del nostre municipi, ha manifestat que calen “noves polítiques, que s’han d’impulsar des de les institucions”, i s’ha referit al #Som_higualtat com “una campanya de valors, però també de fets, de la qual s’extrauran una sèrie d’accions que comprometen la forma de fer política”.

Finalment, Dani Rull, dissenyador gràfic i membre de l’estudi Pàkaru –que s’ha encarregat del disseny de la campanya–, ha exposat els detalls més tècnics d’una iniciativa “pensada a consciència”. Així, Rull ha explicat com van arribar a la marca #Som_higualtat com a eslògan, “que denota que no estem davant d’una igualtat real i que ens hem de posar les piles”, i  també com a toc d’atenció amb aquesta h que sorprèn però que es justifica com un joc de paraules quan es fa la lectura “som-hi, cap a la igualtat”. Un missatge que es reforça també amb la iconografia utilitzada, a partir dels símbols de gènere, amb un més, una fletxa i un igual.

Tot plegat, amb els colors blanc i negre, “per sortir del lila i arribar a la neutralitat”, indica Rull, amb el coixinet i el guió baix pel seu enfocament cap a les plataformes digitals i amb la intenció que es pugui aplicar a qualsevol àmbit i situació: “A l’insti, som_hi!”, “Fent esport, som_hi!” o “De festa, som_hi!”, que ja es va poder veure durant la Festa Major de Sant Martí.

Per posar el punt final a la presentació de la campanya, a les dotze del migdia la regidora d’Igualtat ha llegit, a les portes de l’Ajuntament, el manifest institucional del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760