L’Ajuntament, al costat de l’Institut El Morell

  • L’institut fa públic un manifest en què el Consell Escolar explica els detalls de l’enquesta que es va realitzar als alumnes.
  • El consistori dona suport al centre morellenc després de les acusacions d’adoctrinament que ha rebut.

DESCARREGA EL MANIFEST

L’Ajuntament del Morell s’ha posicionat, aquest dijous, al costat de l’Institut El Morell, que al seu torn ha difós un comunicat per aclarir diverses qüestions relacionades amb les acusacions d’adoctrinament que ha rebut darrerament.

Un text que ha redactat el Consell Escolar del centre, que té representació de l’alumnat, professorat, PAS, equip directiu, AMPA i els ajuntaments implicats.

Tot es remunta a unes enquestes que el centre va realitzar el passat mes de novembre, a petició del Departament d’Educació, amb les quals un grup de recerca de la Universitat de Lleida (UdL) pretenia estudiar el nivell d’integració al nostre país dels alumnes d’origen estranger. Entre les preguntes, n’hi havia que es referien a l’afer independentista.

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament del Morell, Rosa Maria Sánchez, justifica que “l’estudi el realitza la UdL, finançat pel Ministeri d’Economia, i l’institut del nostre municipi és elegit des del Departament d’Educació per realitzar l’enquesta”. Així, “en cap cas el centre és responsable de l’enquesta ni de les preguntes que es formulen”, remarca.

Finalment, reivindica la gran tasca que realitza l’institut, que actualment té més de 500 alumnes, i que té el suport tant de l’Ajuntament del Morell com de la resta de consistoris implicats, com són el de La Pobla de Mafumet, Vilallonga del Camp i El Rourell.

   

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760