Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
La gent gran visita Ciudad Real - Ajuntament del Morell

La gent gran visita Ciudad Real

  • Una cinquantena de persones van formar part del grup.
  • El viatge es va realitzar del 24 al 26 de febrer.

Una cinquantena de persones de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell acaben de realitzar un viatge cultural a Ciudad Real.

La visita va tenir lloc del 24 al 24 de febrer amb una ruta que va començar a Argamasilla de Alba, on van poder gaudir del pantà de Peñarroya, que pertany al parc natural protegit de Lagunas de Ruidera.

Ja l’endemà, el grup es va traslladar a Ciudad Real, un indret amb una rica gastronomia basada en la caça, el formatge i el vi i també una extraordinària arquitectura mudèjar-manxega. Allà van visitar el Museu del Quixot i altres indrets d’interès com la catedral de Santa María del Prado o la Plaça Major.

   

L’últim dia, i abans de tornar cap al Morell, es van endinsar a les bodegues Aldonza, a Munuera, on van fer una degustació de vi i cava.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell és una entitat molt activa, que organitza un ampli ventall d’activitats per a la gent gran del municipi. En aquest sentit, preparen des d'actes culturals fins a trobades gastronòmiques, passant per visites culturals com aquesta última.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760