Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Comencen les preinscripcions escolars - Ajuntament del Morell

Comencen les preinscripcions escolars

  • El període per realitzar el tràmit és del 13 al 22 de maig.
  • La gestió s’haurà de dur a terme, preferiblement, de manera telemàtica.

Aquest dimecres 13 de maig s’inicia el període de preinscripcions als centres educatius del nostre municipi, entre els quals la llar d’infants El Morell. Un centre educatiu que reprendrà la seva activitat habitual a partir del mes de setembre, sempre tenint en compte les mesures que s’hagin de prendre en funció de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Les preinscripcions, que es podran fer del 13 al 22 de maig, s’hauran de realitzar de forma telemàtica sempre que sigui possible, tal com indica el Departament d’Educació. Per això, caldrà presentar la documentació següent, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu electrònic a qualsevol d’aquestes dues adreces: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El missatge es respondrà confirmant la recepció de la sol·licitud, per tal que les famílies en tinguin constància.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per poder realitzar la preinscripció de forma telemàtica, podran fer-ho de manera presencial del 19 al 22 de maig a la Llar d’infants El Morell, demanant cita prèvia a través de WhatsApp al 693767318 o trucant al 977841510. S’hauran de seguir una sèrie de mesures higièniques i sanitàries:

  • La gestió l’ha de fer el menor nombre de persones possible. Preferiblement, una sola persona.
  • Si pot ser, cal portar els documents impresos i la sol·licitud emplenada des de casa.
  • Per emplenar els documents, cal portar el seu propi bolígraf.
  • Utilitzar guants i mascaretes i respectar els distanciaments.
  • No poden acudir les persones de grups vulnerables o que presentin símptomes. En aquests casos, poden autoritzar per escrit a una altra persona per tal que pugui portar la sol·licitud.

El 2 de juny es publicarà el llistat d’alumnes admesos a la pàgina web de l’Ajuntament, a http://llarinfants.elmorell.cat/, i també serà enviat al correu que heu utilitzat per fer arribar la documentació al centre de forma telemàtica. Les dates poden canviar en funció de l’evolució de la pandèmia.

 

Portes obertes telemàtiques

Malgrat enguany no s’han pogut realitzar les habituals jornades de portes obertes, per tal de donar a conèixer a les famílies tant les instal·lacions com la manera de treballar del centre, a seva la pàgina de Facebook podreu consultar un vídeo en què es detallen tots els serveis i equipaments. A més, per qualsevol dubte, podeu contactar directament amb la llar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Escola Ventura Gassol i INS El Morell

En els casos de l’escola Ventura Gassol i l’INS El Morell, que depenen directament del Departament d’Educació, els terminis de preinscripció són els mateixos, del 13 al 22 de maig, i la tota la informació es pot consultar en aquest enllaç: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483_preinscripcio_escolar?moda=1. Per a més detalls, podeu entrar a les seves pàgines web: escola Ventura Gassol i INS El Morell.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760