Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Inscripcions obertes per al Casal d’estiu - Ajuntament del Morell

Inscripcions obertes per al Casal d’estiu

  • Les famílies interessades ja poden apuntar els infants.
  • Les activitats es realitzaran mantenint la distància física i amb totes les mesures de seguretat dictades des de l’administració.

Des de l’Ajuntament del Morell, i en concret des de la regidoria de Benestar Social, estem treballant per tal de poder obrir les portes del Casal d’Estiu, seguint tots els protocols marcats per la Generalitat de Catalunya en relació amb la Covid-19.

Per tal de poder complir amb el número màxim de nens i nenes que podrem atendre i mantenir la distància física recomanada, s’han establert uns criteris de priorització que s’aplicaran en el cas de superar el nombre màxim de places disponibles i, també com cada any, s’aniran ocupant les places a mesura que vagin arribant les inscripcions: infants empadronats al municipi, infants en situació de vulnerabilitat, infants en què els seus responsables legals justifiquin la no possibilitat de conciliació familiar-laboral.

Les famílies interessades poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon de 977842639 de 9 a 13 hores.

Esperem comptar amb la màxima col·laboració per tal de poder organitzar un casal segur i que puguem fer d’aquest estiu, un bon estiu!

   

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760