Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
L’Escola de Música obre preinscripcions del 22 al 30 de juny - Ajuntament del Morell

L’Escola de Música obre preinscripcions del 22 al 30 de juny

  • Els tràmits es faran preferentment online, o presencialment amb cita prèvia.
  • El centre ha pres diverses mesures per adaptar-se a la situació post Covid-19.

Després d’un final de curs atípic a causa de l’emergència sanitària, l’Escola de Música Municipal El Morell, en coordinació amb la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament del Morell, es prepara per al curs 2020/2021 i obre les preinscripcions per a alumnes de nou ingrés entre el 22 i el 30 de juny. La gestió s’haurà de fer preferentment online, o presencialment amb cita prèvia.

Pel que fa a l’oferta formativa, el centre ha editat un llibret amb tota la informació que podeu consultar en aquest enllaç i al final de la notícia.

Entre les diferents opcions, destaca l’activitat de Música en família, adreçada a infants de 3 anys amb un acompanyant. Unes sessions en què la canalla descobreix com la música pot esdevenir un vehicle per a consolidar un vincle afectiu amb la família.

També hi ha diverses agrupacions obertes, com la Red Bek o Percusió Corporal, entre altres, en les quals es pot participar sense ser alumne de l’escola. A més, hi ha el pla formatiu tradicional i un grapat d’instruments entre els quals triar: flauta travessera, guitarra clàssica, piano, violí, viola, violoncel, gralla, timbal de gralles, percussió tradicional i moderna i bateria.

Val a dir que el centre ha pres diverses mesures per tal d’adaptar-se a la situació post Covid-19. Així, s’han anul·lat temporalment els cors Piula, Cuereta i Mallerenga, ja que agrupen molts infants; es desdoblen els cursos que sobrepassaven les ràdios proposades des del Departament d’Educació (sense incrementar línies); s’afegeixen 15 minuts entre classe i classe per a poder netejar i ventilar les aules i perquè l’alumnat no es trobi al passadís; s’han buscat espais alternatius per a fer classe i així poder garantir l’espai personal i, finalment, s’oferirien classes telemàtiques en cas que s’hagués de fer algun confinament temporal.

Per qualsevol qüestió, es pot contactar amb l’escola per telèfon, al 977 84 21 88, o per correu electrònic, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del centre, www.escolademusicaelmorell.com, o la seva pàgina de Facebook, www.facebook.com/escola.elmorell.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760