Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Neix El Morell APP - Ajuntament del Morell

Neix El Morell APP

Una aposta comunicativa de futur, entre l'ajuntament i ciutadania

L’Ajuntament del Morell ha presentat aquesta tarda la nova App de participació ciutadana, El Morell APP, amb la qual els veïns i veïnes del municipi ja disposen d’una nova eina per conèixer, en temps real, incidències o notícies d’interès general.

El Morell APP és una iniciativa de la regidoria de comunicació, encapçalada per Eloi Calbet, amb la qual l’equip de govern fa “una clara aposta per les noves tecnologies”, alhora que ofereix “un nou servei i una nova via de comunicació bidireccional entre l’Ajuntament i els morellencs i morellenques”.

I és que a través de l’App, i segons ha explicat el responsable municipal, “els seus usuaris poden conèixer de primera mà notícies, bans i pregons d’interès, l’agenda actualitzada, informació i telèfons d’interès, així com propostes de diverses rutes pel terme municipal, i avisos en temps real sobre temes d’última hora o incidències en la via pública”, ha detallat.

Així mateix i a través de la pròpia App, “els veïns i veïnes del Morell poden informar a l’Ajuntament sobre incidències o desperfectes en els espais públics que, amb la major brevetat possible, seran solucionats pel consistori”, ha explicat Calbet, qui també ha informat que l’Ajuntament anirà actualitzant l’estat de la incidència per mantenir informat l’usuari informador. Així, cada incidència passarà per les fases d’enviada, en resolució i solucionada/desestimada.

El Morell APP és una aplicació gratuïta per a telèfons mòbils i ja es troba disponible a l’Apple Store i a Play Store. Els seus usuaris només l’han d’instal·lar i activar les notificacions per a l’App per mantenir-se al dia dels comunicats que, a través d’aquesta plataforma, vagi generant el consistori.

D’altra banda, Calbet també ha avançat que en les properes setmanes es donarà a conèixer el nou portal web municipal, que “també contribuirà a millorar la comunicació amb la ciutadania i que s’emmarca dins de la mateixa política de reforçar les noves tecnologies com a eines de comunicació entre administració local i ciutadania”. El Morell APP és fruit d’un acord entre l’Ajuntament del Morell i el circdelacultura, encapçalat pels periodistes Mar Cirera i Sergi Casado, i ha estat desenvolupat per Enric Mas.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760