Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Eficiència energètica - Ajuntament del Morell

Eficiència energètica

"Treballem per a la millora constant de l'estalvi energètic"

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament del Morell ha finalitzat aquest mes d’agost una part important de la remodelació de les lluminàries exteriors de diferents carrers del poble.

En total s’han modificat 220 lluminàries les quals permeten una millora en l’estalvi energètic de la il·luminació artificial exterior de la vila del voltant del 30%, uns 30.000€ / any. Per altra banda, aquestes accions també serveixen per adaptar-se a l’ordenança ambiental d’il·luminació exterior.

L’Ajuntament del Morell té el compromís de seguir treballant per aconseguir una millora en l’eficiència energètica en les diferents instal·lacions municipals i el consum elèctric derivat de la il·luminació artificial dels mateixos.

Episodis d'apagades

Finalment, també s’ha de destacar el pla de millora previst per a properes actuacions, per tal de realitzar tasques de manteniment en el cablejat elèctric de l’enllumenat públic, el qual és el principal culpable, derivat de la seva antiguitat, dels eventuals episodis d’apagades de llum pública en determinats sectors del municipi.

Les tormentes i els aiguats poden derivar també en incidències que afecten directament als sistemes de protecció d’aquest enllumenat públic, i que la brigada municipal intervé quan és convenient i oportú. Totes aquestes afectacions queden registrades per part de la regidoria per a dur a terme les tasques de millora en la futura execució del pla.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760