CONCERT SOLIDARI EL DIA 16 DE DESEMBRE A LES 13H AL TEATRE

"Aquest diumenge, 16 de desembre es celebrarà un concert solidari per la marató de TV3. Hi actuarà l'escola de música del Morell i l’activitat de dansa de l’escola Ventura i Gassol del Morell. El concert serà a la 1 del migdia al Teatre-Auditori. Us hi esperem"

Festa de l'Oli Nou 2018

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell et convida a la tercera edició de la Festa de l’Oli Nou. Vine a la plaça de la font aquest diumenge dia 16 de 9 a 11 del matí i prova l’oli de la collita d’enguany amb carn a la brasa, beguda i postre. Els tiquets es poden adquirir el mateix dia per 3 €, que es destinaran a La Marató de TV3. També es farà el I Concurs d'Allioli. T’hi esperem!

FESTA DEL TIÓ A L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES DEL MORELL

L’ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES DEL MORELL, US CONVIDA A LA FESTA DEL TIÓ, QUE TINDRÀ LLOC EL PROPER DIA 22 DE DESEMBRE A LES 18H DE LA TARDA.

 

ES FARÀ CAGAR EL TIÓ, HI HAURA BERENAR AMB COCA I XOCOLATA.

 

ELS INTERESSATS PODEU PASSAR PEL DESPATX DE L’ASSOCIACIÓ A APUNTAR-VOS, FINES EL DIA 20 DE DESEMBRE I EL PREU ES DE 5€.

PADRÓ AIGUA I BROSSA DEL 2N TRIMESTRE DE 2018

EL SR. ALCALDE FA SABER QUE DEL DIA 16 D’AGOST AL 7 DE SETEMBRE DE 2018, ESTARAN AL COBRAMENT ELS REBUTS D'AIGUA, BROSSA I CLAVEGUERAM CORRESPONENTS AL SEGON TRIMESTRE DE L'ANY 2018; ELS CONTRIBUENTS QUE TENEN FETA LA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA PEL PAGAMENT D'AQUESTS REBUTS SE'LS DESCOMPTARAN DELS SEUS COMPTES RESPECTIUS A LA FI DEL TERMINI DE COBRANÇA.

 

PER UNA BONA GESTIÓ RECAPTADORA I EVITAR POSAR RECÀRREC, ES PREGA A TOTS ELS CONTRIBUENTS QUE NO HAN DOMICILIAT EL PAGAMENT DELS SEUS REBUTS, QUE FACIN EFECTIU EL PAGAMENT A TRAVÉS DELS MITJANS INDICATS EN LA NOTIFICACIÓ I EN EL TERMINI ESTABLERT, A PARTIR DEL QUAL JA TINDRAN RECÀRREC.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760