MONES DE PASQUA A LA PASTISSERIA SANTAMARIA PER ENCÀRREC I A DOMICILI

La Passtiseria Santamaria estarà oberta al públic durant tota la Setmana Santa, però per tal d’assegurar-vos les mones i les figures de xocolata, les heu d’encarregar abans! 

 

Tanmateix, es faran encàrrecs a domicili el dissabte i diumenge a la tarda perquè tothom les pugui gaudir com cada any. Tindrà preferència la gent gran.

 

Número de contacte:

686 478 109

977 840 960

PERMÍS PER CREMES CONTROLADES

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació , informa que per poder sol·licitar el permís per les cremes controlades pels pagesos, durant la situació excepcional, s’ha de sol·licitar a la pagina web agricultura.gencat.cat en l’apartat de Gestió Forestal.

SUPORT COL·LECTIUS VULNERABLES

Des de l'Ajuntament del Morell informem que si formes part d'un col·lectiu vulnerable, ja sigui perquè ets una persona gran, malalta o amb mobilitat reduïda, i et fan falta: aliments o articles de primera necessitat o bé medicaments, pots posar-te en contacte amb l'Ajuntament en horari d'oficina, de 8 a 15 hores, al 977 84 06 17. A través dels voluntaris de Protecció Civil, mirarem de proporcionar-te el que necessitis!

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760