ESPECTACLE AL TEATRE EL DISSABTE DIA 20 D'OCTUBRE A LES 21H

La Regidoria de Cultura, Festes i Joventut informa que aquest dissabte 20 d'octubre a les 9 del vespre al Teatre Auditori del Morell hi haurà l'espectacle "La mà invisible" de la companyia el  Tornavís. Les entrades es poden adquirir a l'oficina del centre cultural i una hora abans de la representació a les taquilles del teatre.

PADRÓ MANTENIMENT CEMENTIRI MUNICIPAL ANY 2018

EL SR. ALCALDE FA SABER QUE DEL DIA 5 AL 23 DE NOVEMBRE DE 2018, ESTARAN AL COBRAMENT ELS REBUTS DEL MANTENIMENT DEL CEMENTIRI MUNICIPAL CORRESPONENTS A L'ANY 2018; ELS CONTRIBUENTS QUE TENEN FETA LA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA PEL PAGAMENT D'AQUESTS REBUTS SE'LS DESCOMPTARAN DELS SEUS COMPTES RESPECTIUS L'ÚLTIM DIA DEL TERMINI DE COBRANÇA.

 

PER UNA BONA GESTIÓ RECAPTADORA I EVITAR POSAR RECÀRREC, ES PREGA A TOTS ELS CONTRIBUENTS QUE NO HAN DOMICILIAT EL PAGAMENT DELS SEUS REBUTS, QUE FACIN EFECTIU EL PAGAMENT A TRAVÉS DELS MITJANS INDICATS EN LA NOTIFICACIÓ I EN EL TERMINI ESTABLERT, A PARTIR DEL QUAL JA TINDRAN RECÀRREC.

ITV TRACTORS I CICLOMOTORS

LA REGIDORIA D’AGRICULTURA FA SABER QUE QUI ESTIGUI INTERESSAT EN PASSAR L’ITV DEL TRACTOR O DEL CICLOMOTOR POT VENIR A L’AJUNTAMENT A DEMANAR HORA ABANS DEL DIA 9 DE NOVEMBRE.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760