CURS UNIÓ DE PAGESOS "COM GESTIONAR IMPOSTOS"

Unió de Pagesos de Catalunya CONVIDA els pagesos, pageses i persones interessades al Curs “Com gestionar impostos”, que s’impartirà el dia 21 i 28 de maig, de les 6h a 10h del vespre, a la Unió de Pagesos a Reus, totalment gratuït.

PADRÓ IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA CORRESPONENT A L'ANY 2019

EL SR. ALCALDE FA SABER QUE DES DEL DIA 4 DE MARÇ FINS EL DIA 3 DE MAIG DE 2019 ESTARAN AL COBRAMENT LES LIQUIDACIONS DE L'IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA CORRESPONENTS A L'ANY 2019; ALS CONTRIBUENTS QUE HAN AUTORITZAT LA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA PEL PAGAMENT D'AQUESTES LIQUIDACIONS, SE'LS HI CARREGARÀ L’IMPORT ALS SEUS COMPTES RESPECTIUS L'ÚLTIM DIA DEL TERMINI DE COBRANÇA.

 

 

PER UNA BONA GESTIÓ RECAPTATÒRIA I EVITAR LA GENERACIÓ DE RECÀRRECS, ES PREGA A TOTS ELS CONTRIBUENTS QUE NO HAN DOMICILIAT EL PAGAMENT DELS SEUS TRIBUTS QUE FACIN EFECTIU EL PAGAMENT A TRAVÉS DELS MITJANS INDICATS EN LA NOTIFICACIÓ I EN EL TERMINI ESTABLERT, TRANSCORREGUT EL QUAL JA MERITARÀ RECÀRREC.

 

PADRÓ AIGUA I BROSSA DEL 2N TRIMESTRE DE 2018

EL SR. ALCALDE FA SABER QUE DEL DIA 16 D’AGOST AL 7 DE SETEMBRE DE 2018, ESTARAN AL COBRAMENT ELS REBUTS D'AIGUA, BROSSA I CLAVEGUERAM CORRESPONENTS AL SEGON TRIMESTRE DE L'ANY 2018; ELS CONTRIBUENTS QUE TENEN FETA LA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA PEL PAGAMENT D'AQUESTS REBUTS SE'LS DESCOMPTARAN DELS SEUS COMPTES RESPECTIUS A LA FI DEL TERMINI DE COBRANÇA.

 

PER UNA BONA GESTIÓ RECAPTADORA I EVITAR POSAR RECÀRREC, ES PREGA A TOTS ELS CONTRIBUENTS QUE NO HAN DOMICILIAT EL PAGAMENT DELS SEUS REBUTS, QUE FACIN EFECTIU EL PAGAMENT A TRAVÉS DELS MITJANS INDICATS EN LA NOTIFICACIÓ I EN EL TERMINI ESTABLERT, A PARTIR DEL QUAL JA TINDRAN RECÀRREC.

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DESTINADES A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT EN EL CICLE D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

L’Ajuntament del Morell comunica a les persones interessades a sol·licitar la subvenció per a l’adquisició de llibres de text de cicle d’educació secundària i batxillerat que properament es publicarà la convocatòria i estarà disponible a la web de l’Ajuntament www.elmorell.cat (pestanya seu electrònica, carpeta subvencions, subvencions, subvenció per a l’adquisició de llibres de text).

També es pot anar demanant informació al telèfon 977841647.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760