CONCERT DE PRIMAVERA DE L'ESCOLA DE MUSICA

Benvolgudes famílies,
L'escola de música us convida a assistir al concert de primavera. En aquesta ocasió
actuarà l'aula de guitarra de l'escola de música i Conservatori de la Diputació a Tarragona.
El concert serà el proper dimarts dia 24 d’abril, a les 18h. al Teatre-Auditori del Morell.
Hi esteu tots convidats!!!

ES POSA A COBRAMENT L'IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA CORRESPONENT A L'ANY 2018

 

EL SR. ALCALDE FA SABER QUE DES DEL DIA 1 DE MARÇ FINS EL DIA 2 DE MAIG DE 2018 ESTARAN AL COBRAMENT LES LIQUIDACIONS DE L'IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA CORRESPONENTS A L'ANY 2018; ALS CONTRIBUENTS QUE HAN AUTORITZAT LA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA PEL PAGAMENT D'AQUESTES LIQUIDACIONS, SE'LS HI CARREGARÀ L’IMPORT ALS SEUS COMPTES RESPECTIUS L'ÚLTIM DIA DEL TERMINI DE COBRANÇA.

PER UNA BONA GESTIÓ RECAPTATÒRIA I EVITAR LA GENERACIÓ DE RECÀRRECS, ES PREGA A TOTS ELS CONTRIBUENTS QUE NO HAN DOMICILIAT EL PAGAMENT DELS SEUS TRIBUTS QUE FACIN EFECTIU EL PAGAMENT A TRAVÉS DELS MITJANS INDICATS EN LA NOTIFICACIÓ I EN EL TERMINI ESTABLERT, TRANSCORREGUT EL QUAL JA MERITARÀ RECÀRREC.

 

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DESTINADES A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT EN EL CICLE D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

L’Ajuntament del Morell comunica a les persones interessades a sol·licitar la subvenció per a l’adquisició de llibres de text de cicle d’educació secundària i batxillerat que properament es publicarà la convocatòria i estarà disponible a la web de l’Ajuntament www.elmorell.cat (pestanya seu electrònica, carpeta subvencions, subvencions, subvenció per a l’adquisició de llibres de text).

També es pot anar demanant informació al telèfon 977841647.

Xarxes Socials

 

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760